Jumaat, 16 Julai 2010

Cabutan Bertuah Mama Syafi

Wow wi junior juice...nak join yang ni pulak

Hadiah akan disponsor oleh Butik Babykidmatters, sebuah butik yang menjual pakaian baby n kanak2.. sgt menarik n comel2 barangan kt blog tu tau. kalau nak tau lebih lanjut silakan ke blog Babykidmatters..

Ini syarat2 contest. Mudah je:
  1. Buat satu entry berkenaan dgn GA ini. Pastikan ada link ke Blog Mama Syafi beserta banner contest yg ada gambar syafi tu. [dah buat D di bawah]
  2. Jadi follower Babykidmatters. Utk jadi follower Mama Syafi takde paksaan yek. Tp kalau nak folo juga aku ucapkan terima kasih byk2 :). [dua2 pun saya suda menjadi followers, emm sama2 kasih]
  3. Tepek banner Babykidmatters beserta dgn link http://babykidmatters.blogspot.com di sidebar anda. [ini pun sudah]

  1. Tinggalkan jejak di bahagian komen entry ini supaya aku boleh menerjah n check entry contest korang. Kalau tinggalkan jejak di tempat lain spt shoutbox takkan dilayan ok. Format spt berikut:
Nama:
URL contest:
ID Follower:
Email:


--WOJEY BEREH--

Kawan2 yang nak join Contest ini berakhir pada 20 July 2010 pukul 11.59 malam.

ok minta2 ummi Ammar da Amir menang ler cabutan bertuah ini..amin ;)

1 ulasan:

adda berkata...

salam terjah.. thanks for joining.. penyertaan diterima. good luck yer