Isnin, 7 Jun 2010

bebel

~ sejak bulan mei hingga ke jun weekend byk aktiviti luar....
~ weekend baru ni sabtu ke opis petang ke JUSCO membeli baju2 anak2 yang banyak sudaa tidak muat
~ ahad hajat di hati nak je berehat tido, tgk tv, main internet , tgk citer korea sampai habis semua episod tapi keje rumah melambak2 list to do berderet2....huhuhu saya penat sekaliiiiiiiii dari pagi sampai pukul 11.00 mlm baru siap keje ...
~ bile kah seorg ibu ada masa rehat untuk diri sendiri yer??????
~ huarghhh mengantuk tahap gaban!

4 ulasan:

azma madzli berkata...

klu dh bkerja ssh noni kita nak berehat....kena tabah utk menghadapinye...itulaaa peranan srg IBU/MAK/MAMA/UMI dan sewaktu dgnnya hihihihi

Hanuni&Safian berkata...

waa awak masuk blog kiter hehehe..tau kat mana kiter ada blog ek ekekekeke ..

azma madzli berkata...

mana lagi kwn awk kat sini laa hihihih fatihah..sajer je boring2..blh bc blog kwn2,sedara mara betoi tak...oklaa pas nie blh laa kita sembang2 kat blog awk jer..sy takde blog ye jgn dicari hihihihihi...

Hanuni&Safian berkata...

hehehe yup nak jumpa susah kan kat blog ni jer la nak tau citer kawan2, adik beradik dan sedara mara..rajin2 la singgah tinggai komen yer hehehe