Isnin, 17 Mei 2010

Kutu

Taska Ammar dan Amir diserang kutu!!!!siapa kah yang pembawa kutu tu tidak dapat saya pastikan..cikgu taska pun tak tau nak buat macam mana dah..saya pun jadi gatal2 kepala jugak biler bercerita tentang kutu..sebenarnya saya tak pernah tengok macam mana rupanya telur kutu dan rupa kutu yang sebenar-benarnya pun tak pernah tengok secara life, tengok dalam gambo je pernah ler ..

Satu hari semasa nak ambik Ammar, saya nampak dia berdiri di sliding door sambil menggaru kepala..dua2 belah tangan menggaru kepala dengan sungguh hati..waaa dalam hati Ammar dah ada kutu ker? jadi semalam saya dah bawa dua beradik ke kedai gunting di alamanda dan terus botakkan kepala mereka.Saya tau abi nya tak setuju Ammar di botakkan katanya macam rupa budak tengah sakit hehehe..tapi umi jawab "biarla umi suka tgk Ammar botak, kemas tak nampak comot sangat"- abi baru tau Ammar botak biler balik dari keje pagi tadi, umi dia tak bagitau p alamanda botakkan kepala just bagitau p makan roti canai kat kedai mamak je hehehe...


mesra..


mesra tapi suka bergaduh dua org ni

macam upin ipin lar..ekekekek

3 ulasan:

bina berkata...

hanuni, nurin pernah kena serang kutu. saya pergi farmasi, beli syampoo khas utk basmi kutu. 2 kali pakai, pupus semua. nasib baik anak awak 2-2 lelaki, kalau pempuan camna nak botakkan.

bina berkata...

hanuni, nurin pernah kena serang kutu. saya pergi farmasi, beli syampoo khas utk basmi kutu. 2 kali pakai, pupus semua. nasib baik anak awak 2-2 lelaki, kalau pempuan camna nak botakkan.

Hanuni&Safian berkata...

tq bina...tu la ada anak kawan tu pompuan..nangis2 tak nak potong rambut susah juga