Isnin, 6 Julai 2009

Ammar dan lagak manjanya



Hari isnin saya akan lebih teringat dekat anak2..lambat masa berlalu nak balik!nak balik!...tadi dah lunch dgn hubby dan wandcni (hubby off rest)..dan beli big apple donut untuk Ammar (umi pun tak sabar nak makan jugak hehe)

Semalam petang Ammar datang baring di sebelah saya sambil peluk,buat stail mcm adik dia..lepas tu katanya "Umi nak t***k!", sambil sengih-sengih..saya gelak la tanya "nak ke..nak isap la..tu la dulu umi nak bagi tak mau". Agaknya jeles tengok adik hari2 menyoyot,dia pun nak jugak..

Semalam juga bukan main seronok dia bermain dengan anak officemate-Anna..si Ikhlas..sampai dapat perkataan baru "OHHH YEY!" Kami buat potluck di rumah Anna, sempena dia dapat kuarters baru-SEMI D tuhhh..besaq gilos,ada 6 bilik 4 bilik air..patah pinggang la nak ngemas wehhh. Saya masak dua lauk,udang masak percik dan pucuk paku masak lemak.Anna dengan ikan patin masak tempoyak dan sayur kacang.Kak ari dengan pucuk ubi masak tempoyak.Kak Nab dengan goreng compodaknya.Waa hubby cukup suka masakan orang temerloh ada...

Balik dari rumah Anna kami pun relaks kekenyangan..petang saya masak mee goreng pasal uncle wandcni dan aunty zu nak mai anto tikar...heheheh mekacihh la uncle beli tikar kat pasar malam/sehari/ahad shah alam tu..cantekkk tikarnya..dah la berat..takpa bagi kuaq peluh sket..hehehe

emmmm gitu la citewww nya..tengok la aksi dia tak mau tukar baju tido..nak pakai 2 lapis baju..ontah apa2 saje nak pancing suruh umi naik hanginnn..hehe

5 ulasan:

SAZZBlog berkata...

kui kui..biasa ler budak..jgn hangin2..nanti byk hangin...susahhhh :)

wanDcni berkata...

Uikss.. Ada unsur 18sx ni.. Hehe..

Nurul berkata...

ummi lucah.............=))

MAK UDA berkata...

SAZZBLOG-KENA SOBA LA YER

WANDCNI - EKEKEKEKE SEKALI SEKALO

NURUL - ELEHHHH KO DULU KECIK2 MACAM AMMAR LA KUNUN MERAJUK TAK MAU TUTTTT TU..PASTU ISAP PUTING TGK GIGI KO TU

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ berkata...

sengal.................weh tu bab sensitif ya.....
ngata la aku..kang ammar jd cmtu baru tau...