Rabu, 3 Disember 2008

Rabu Ku

Minggu ini keje ku di opis adalah membuat spesikasi tender untuk penyelenggaraan aplikasi sistem SPP II...hari isnin dan selasa berkampung dalam bilik bos bincang apa yang nak dimasukkan dalam spec tender..hari ni edit2 dokumen tender pastu print,bos nak tengok..nak baiki2 mana-mana yang tak betul...dapat la ilmu macam mana nak buat spec tender..:)


Hmm..citer baik..along aku dah selamat melahirkan baby boy...3.75kg...boy jugak baby dia...susah juga baby nak keluar dah lewat seminggu dari tarikh,semalam admit kat hospital besar Kuantan,bukaan 2 cm..tadi pagi aku call baru 4 cm,lebey kurang jam 1 tghari baru selamat melahirkan..alhamdullilah.. tok cakap2 baby girl ni perut bulat..tapi keluar boy jugak..nampaknya tak tercapai la hasrat kakak Najwa nak adik pompuan,ibu kena ngandung lagi la upssss....patutla amir tak nak dengan mak long , baby boy rupanya..amir dah ada geng la.aku suggestkan bagi nama Amir Haziq..hehehe dekat2 dengan Amir Nasser..nanti panggey la Haziqqqqq..nanti mak uda balik krimas la kiter berjumpa yer baby.


Anak aku Amir kena cucuk...berat dah 5.3kg..harap2 tak demam la...nanti next 2 weeks kena p cucuk lagi..kesian!Dr mula cakap alah kenapa sket sangat naik berat, tapi bila tengok body Amir dr cakap oklah takpe la sebab badan dia besar jugak ni..hehehe..umi pun skang dukung sekejap je Amir dah lenguh tangan...


2 ulasan:

Zulfazila berkata...

Alaa..kuci...kuci..cute nyer amir nasser...bila la nak jupe acik zu ni.Moga trus tabah melayan karenah anak2 dan karenah boss...hehehe.

Tanpa Nama berkata...

hehehe..mai la putrajaya acik zu..kami balik pekan 22/12-25/12 ni..mai nooo