Isnin, 10 Januari 2011

Flashlight Earpick

Pengorek Telinga Lampu Bersuluh!
Asal citernya ialah satu kebetulan.
Ammar dan Amir masa time bawah 2 tahun selalu kembong peyutnya..jadi kami mengamalkan pengambilan Gripe Water, for babies' stomach wind! Bagus dan berkesan. Hendak jadi kebetulan sedang kami berkisah hal2 taik telinga Ammar yang keras ittew, Amir ada kembong jadi hubby beli la Gripe Water dan kali ini gripe water bagi free Flashlight Earpick!
Masa tu amat la teruja, mula2 ingat mainan budak2 (tak membaca pada kotak apakah mende itu) , ingat mainan lampu suluh tecik untuk budak2..sekali hubby kata itu, pengorek telinga berlampu! wahh dan2 tu juga buat ekperimen kat tinga Ammar,Amir dan Hubby..dapat la mengeluarkan taik telinga Ammar yang selama ini terkumpul..senang sebab ada lampu suluh, terang benderang le suluh ke dalam lobang tinga..hehe..dalam hati masa tu inila segala taik tinga yang payah sangat nak di keluarkan oleh doktor aritu..huhuhu
Nak dijadikan cerite juga, masa FIL ada di rumah hari tu, FIL mintak korek tinga dia, gatal..jadi saya bagi dekat SIL pengorek tinga berlampu suluh tu...tapi alahai sian FIL punya taik tinganya dah keras cam batu, jadi saya suruh titis soliwax ...dengan pengorek dan soliwax nya sekali saya bagi bawak balik kampung.

Sebagai gantinya, saya giat le search mr google...dan jumpa!

ini le rupa gripe water tuh..kalau anak ada kembung boleh cuba..ada jual kat farmasi dan kedai2 barangan baby

hehe...ini la dia !...


malangnya ..no pembekal tu dah tak de dalam perkhidmatan..huhuhu..sesiapa yang baca N3 ni tau kat mana bleh cari bagitau la saya..ianya sangat la berguna...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kita ada la nuni...dlm katalog brg aka jual ada menda alah tu..dlm rm4 je.
k.zu.

Huszaini berkata...

menarik tu?! Mana nak cari yer??