Sabtu, 1 Ogos 2009

daku tensen tahap gaban

Ammar buat 2 kes arini yang menyebabkan kesabaran saya tahap maksima dan kemarahan mula la meletus!
Kes Pertama - di duduk atas adik yang sedang meniarap,dengan bersuka rianya..adikmenahan berat badan abang sampai merah muka semasa saya ke dapur sekejap!!
Kes Kedua - tatkala saya menggoreng keropok (dekat wet kitchen) untuk si Ammar makan di tutup nya pintu dapur dan dikuncinya!!!!!!saya dah mengelabah apa nak buat?panik!!!hp kat dalam...tingkap pun tertutup..puas panggil dia buka pintu dia menyorok balik dinding ketakutan..cubaan saya tolak pintu dgn badan tak berjaya!last sekali saya tendang pintu tu (nasib baik bekas wataniah)...biler pintu tu dah terbuka bertaburan skru2 tau plak nangis takut..saya apa lagi!!!haa kena si ammar tampar dekat betis kaki 2 kali..pastu jerit p tido...
saya garang..tapi sebenarnya saya lega gilerrr pintu tu berjaya di buka...aduhaiiiiiiiiiiiiiiiiiii

4 ulasan:

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ berkata...

gelak tanpa henti.......
ammar2 bakpe la semakin nakal gtu...
sabo je la umi ek....

mak uda berkata...

aku ketensenan

SAZZBlog berkata...

cam tu ler bebudak...akak pernah dikunci dr luar semasa ambil wuduk kat bathroom oleh sape?? oleh sape lagik anak tersayang le ..si Addar le..dah rase nak nangis dok dlm tu coz sgl ilmu wataniah dah tak ingat coz blaja separuh jln hehehe. 2jam gak dok dlm tu...ketuk2 dia buat tak tau..at last termakan pujuk gak kata nak beli aiskrim, dia buka dgn muka selamba akak tanya.."saja nak umi rehat dalam tu.." hai ragam anak!!

nuni berkata...

hahaha wah kak zu lagi teruk dari saya...peluh panik bleh mandi..saya peluh lecun mcm berjooging 3km hari tu..gabra punya pasaii..tapi kira sabar gak tu tak kena marah si Addar..but i know u alwayzz cool