Rabu, 6 Mei 2009

Tertekan nyesssssssssssss

Sebelum kerja kiter buat sesi melepaskan perasaan dulu..pagi ni tertekan giler dengan budak 2 orang ni..jam 5 aku nak bangun si Amir dah bangun jugak..puas menyusukan dia tak tido2 jugak..sampai pukul 6 umi dah tak bleh tunggu kena mandi ,nak solat...pastu barang2 diaorg tak kemas lagi..bubur si amir tak masak lagi...aduh la serabut2!si Ammar plak awal jugak bangun,nangis sakan takut lipas,pastu nangis lagi nak ikut abi pergi keje.......haiiiiiiiiiii budak2 pening kepala umi ni!!!!!kelam kabut buat itu ini disulami dengan tangisan 2 orang ni berselang seli...adik plak berak!nak basuh berak adik..Ammar plak sibuk nak mandi jugak!selamba je dia p masuk bilik air..tertekannya...abi ni plak buang sampah tak ganti plastik sampah semula,dah kalut pegang anak..pegang pampers dgn najis lagi!..dah sudah tu pampers lak dah abis..ada yang baru tak berbuka plak lagi ,si Amir dah nangis pasal letakkan dia!!!Ammar plak dah sakan main air sampai basah2 lantai disembur air..ADUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...dah settle kan dua2 ni,baru umi nak bernafas sekejap..si Ammar plak muntah!habis satu baju...saje je p juluk2 puting dalam mulut mula la loya..abis keluar isi perut!!!kalut plak menguruskan dia!..haiiii nak marah nyesssssssssssssssssssss rasa!..sudahnya umi berpeluh2 rasa mamcam tak guna je mandi...nak mandi kali kedua lambat pulak kang..ditambah dengan perangai 2 orang budak ni yang rasa mengigit2 tangkai hati jerrr...
arghhhhhhhhhhhhhhhhh legaaa!

4 ulasan:

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ berkata...

kesian mak uda....sabo je la..anti bila cuti bibik dtg jg budak nakal 2 org tu ya =))

mak uda berkata...

yo yo ooooooooooooo bibik tu..biler ko nak cuti ha?sementara ko tak dak keje nanti duduk dgn aku...jaga budak 2 org ni aku bayor rm350 je sebulan pasal makan/minum/tmpat tido free...hehehe

bina berkata...

hai nuni, wah betul2 mencabar hari2 mu itu. banyak bersabar. anak2 rapat memang sangat lah menguji....

nuni berkata...

tu la bina..saya baca blog bina macam ok je dengan kerenah anak2..cool je bina,tu la kadang baca blog bina boleh bagi saya semangat supaya bersabar dengan diaorang ni.