Selasa, 18 November 2008

Putera Kami

Alhamdullilah di atas anugerah yang diberikan oleh Allah SWT dalam rumahtangga kami ( hanuni dan safian :)) ...Putera kami yang pertama Ammar Yasir lahir pada 24 Januari 2007 dan putera yang kedua Amir Nasser lahir pada 7 September 2008 :)...Semoga menjadi anak yang soleh dan di bawah lindungan Allah sentiasa..amin...:)

Bercerita pasal anak-anak ni ada yang seronok ada yang ****..aduhaiiiiii maklumlah Ammar dan Amir jarak umurnya tak jauh..jadi umi kena jadi macam super girl hari2 ..dah tak ada masa untuk diri sendiri kecuali time mandi je hehehe..semuanya masih dalam keadaan menyesuaikan diri lagi dengan kehadiran Amir. Ammar pun asyik buat perangai nak kan perhatian...hmm sabo je la..okla banyak lagi pengalaman baru jadi ibu kepada 2 anak nak citer..nanti sambung lain kali...:)

4 ulasan:

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
emma berkata...

CONGRATE's

for the BLOG & d nEw bBies..
wish u all d bez & Hepyy B'day

Kak Ina berkata...

macam kembar je tengok..serupe je muke dua hero awak nie...